Jag godkänner att mitt IP-nummer sparas och att cookies används, för statistik och för att förbättra min användarupplevelse. Mer om cookies.
hamburger menu

Taggförslag

Bildbanken kan analysera bilden och föreslå taggar.

Att använda förinställda taggar

• Taggförslag måste aktiveras på ert konto innan ni kan börja använda det, kontakta oss för mer information..
  • När taggförslag är aktiverat kommer förslag på taggar att visas under redigera
  • För att lägga till taggar, klicka på förslagen.
  • Taggförslag kan användas tillsammans med manuella eller era fördefinierade taggar.